Warning: Undefined array key "id" in /customers/4/b/8/dokan.be/httpd.www/top.php on line 3 Dokan.be
Aangemeld als gast
Dokan
      
-

Algemene Informatie

Dokan spitst zich niet enkel toe op 1 discipline van de Shotokan Karate, maar probeert  alle disciplines evenwaardig te behandelen. Er wordt geprobeerd evenveel aandacht te besteden aan de kihon, de kumite en de kata.

Dokan probeert zijn trainingen in te delen volgens een bepaald stramien. Zo wordt er in de trainingen die plaatsvinden op zaterdag meer de nadruk gelegd op de basis, zowel leggen als vervolmaken. Deze trainingen zijn dan ook uitermate geschikt voor alle leeftijden, alle niveau's, en hier kunnen ouders en kinderen samen trainen.
's Woensdags wordt er, in afzonderlijke trainingssessies voor volwassenen en kinderen, meer gemikt op een hoger niveau, zowel kata als kumite. Waar op zaterdag de nadruk ligt op beter afgewerkte technieken, lagere standen en vervolmaking van de basis, verschijft deze op woensdag naar snelheid, kracht, uithoudingsvermogen.

Wanneer?

Woensdag van 18.00-19.20 (kindertraining)
Woensdag van 19.30-21.00 (volwassenentraining)
Zaterdag van 13.00-14.30 (algemene training)

Waar?

Sporthal Ter Donk, Kievitveldstraat, Zonhoven
De sporthal is gemakkelijk te vinden. Niettemin is hier toch een handig plannetje dat je de weg ernaartoe beter zal helpen vinden.
 

Lidgeld:

Voor steeds weer correcte prijzen en persoonlijke informatie voor uw eigen situatie, gelieve bij ons te informeren. Dit kan voor of na een training, of via het Contact-formulier op deze website.

De prijzen kunnen varieren, en hangen af van oa. de leeftijd (jeugd of volwassene), de duur van het lidmaatschap (10-beurtenkaart, halfjaarlijks of jaarlijks etc.

Instappen in de trainingen kan bij ons op zowat elk ogenblik, en wij geven 4 (gratis) initiatielessen voor nieuwkomers.

Er wordt tevens rekening gehouden met kortingen voor meerdere clubleden van hetzelfde gezin op jaarkaarten.

VKA

Verzekeringen:

Buiten het lidgeld moet er ook jaarlijks nog een karate-vergunning afgesloten worden.
Wanneer deze betaald is dan ben je verzekerd bij sportongevallen, en officieel lid van de Vlaamse Karate Federatie (VKA).

Adres Dôkan Secretariaat:

Bremstraat 8
3520 Zonhoven

-