Warning: Undefined array key "id" in /customers/4/b/8/dokan.be/httpd.www/top.php on line 3 Dokan.be
Aangemeld als gast
Dokan
      
-

Weetjes & vragen

Om meteen verder te gaan naar vragen stellen, klik hier.

"Zelfkennis is het begin van alle wijsheid."
Je sport kennen is het begin van een volledige beheersing van niet alleen de technieken, maar ook de achterliggende waardes en begrippen. Op deze pagina zullen wij dan ook ons best doen om je een aantal dingen bij te brengen, die misschien wel nuttig kunnen blijken of je wat meer kennis verschaffen over onze nobele sport.

Japans Tellen

Tijdens een training tellen we steeds van 1 tot 10 met de Japanse telwoorden. Welke zijn het juist, en hoe schrijf je ze?

Ichi = één
Ni = twee
San = drie
Shi = vier
Go = vijf
Roku = zes
Shichi = zeven
Hachi = acht
Ku = negen
Ju = tien

Japanse Karate Termen

In de karate worden ongelooflijk veel termen gebruikt. Als u op deze hyperlink klikt dan komt u uit bij een nieuwe pagina waar we ons best hebben gedaan om alle termen te plaatsen, te alfabetiseren, en een verklarende omschrijving eraan te geven.
Hebt u nog meer problemen, of begrijpt u de omschrijving niet helemaal, laat het ons weten voor/na een training, en we doen ons best om je erbij te helpen.


Vragen stellen.

Eén dwaas kan meer vragen stellen dan duizend wijzen kunnen beantwoorden. Maar om toch in het motto te blijven van "Vragen staat vrij", kan u altijd uw vraag door sturen naar davygenne@hotmail en hij zal zijn rol van duizend wijzen zo goed mogelijk spelen. Laat je gaan!

 

-